22 jan

WE ARE HIRING!

Studeer je WO of HBO Rechten en wil jij graag op een unieke manier ervaring op doen in de juridische wereld? Lijkt het je leuk om op een innoverende manier met recht bezig te zijn? Rein Advocaten & Adviseurs biedt kansen voor de enthousiaste en ondernemende studenten van Groningen. Tijdens de stage word je uitgedaagd om multidisciplinair en buiten de hokjes te denken. Met onze nieuwe vestiging in Groningen: het Reinlab, is dit precies wat wij doen.

Reinlab  
Sinds 2015 is Rein ook gevestigd in The Big Building in Groningen. The Big Building is een bron van inspiratie, kennis en creativiteit. Naast Rein zijn hier voornamelijk creatieve (startup)bedrijven te vinden, van designers en websitebouwers tot aan kleermakers en koffiebrouwers. Vet!

Wat bieden we?
Dat hangt van jouw eigen wensen en mogelijkheden af, wat ons betreft is er veel mogelijk. Wil je een korte periode van 4, 6 of 8 weken voltijd stage lopen dan kan dit. Daarnaast denken we graag mee over langere stageperiodes in deeltijd. Wil je de stage opsplitsen tussen de vestiging in Assen en The Big Building te Groningen? Ook dat kan!

Wat ga je doen?
Juridisch inhoudelijk aan de slag op ondernemingsrechtelijk- en fiscaal gebied. Afhankelijk van hoe de stage wordt ingericht ga je daarnaast ook experimenteren en ondersteunen bij het verder ontwikkelen van het Reinlab. Dus niet alleen denken ook doen!

Geïnteresseerd?
Klim in de pen! Stuur je CV en motivatiebrief naar job@rein.nl ter attentie van Linda Hofkamp