27 jun

Ondernemende stagiair gezocht| (student / pas-afgestudeerde)

Reinlab|

Is onderdeel van Rein Advocaten & Adviseurs en een expanding startup op het gebied van advocatuur 3.0 met innovatieve diensten en creatieve oplossingen die de advocatuur mogelijk maakt voor iedereen. Oplossingsgericht, betrokken en begrijpelijk; dat is Reinlab!

Ben jij|

Ondernemend, pragmatisch, commercieel, gedreven, spontaan, stressbestendig, creatief, enthousiaste persoonlijkheid, per direct beschikbaar voor meedere dagen (dagdelen) per week?

Beschik jij over| 

Organisatorisch & managementtalent, helikopterview, Get Shit Done- attitude, actieve & teamgerichte instelling, marketing & sales skills en een creatieve geest. Dan is Reinlab op zoek naar jou!

Altijd al ondernemer willen zijn? Rein biedt je de mogelijkheid om onze startup Reinlab in Groningen verder uit te breiden. Je bent de spil van het team en trekt de kar. Samen met andere studenten krijg je de kans om je te focussen op het ontwikkelen van nieuwe producten, concepting, marketing, storytelling, sales en social media waarbij jij het team aanstuurt.

Wat biedt Reinlab|

– Een dynamische werkervaringsplek, een langlopende stage (minimaal 5 maanden) of een gave korte stage;
– Dé kans om je te ontwikkelen in de startup scene van Groningen;
– Unieke werkplek in The Big Building te Groningen;
– Gezellige en gedreven collega’s.

WAT VET!

Echt iets voor jou? Klim in de pen en neem meteen contact op met Linda Hofkamp via 0592-345 188 of mail je Cv en motivatie naar job@rein.nl.