Stage lopen bij REINlab

Oplossingsgericht, betrokken en begrijpelijk; dat is REINlab!

Als expanding startup en onderdeel van REIN Advocaten & Adviseurs zijn wij bezig met advocatuur 3.0: innovatieve diensten en creatieve oplossingen die de advocatuur mogelijk maakt voor iedereen.

Ben jij

  • Een ondernemende en creatieve student(e) (WO/HBO)?
  • Iemand die gemotiveerd kan werken aan toffe, langlopende projecten?
  • Gedurende 4 maanden beschikbaar voor 4 tot 5 dagen per week?

Beschik jij over

Organisatorisch & managementtalent, een actieve & teamgerichte instelling en een wil om te innoveren?

Dan is REINlab op zoek naar jou!

Tijdens je stage word je uitgedaagd om mee te denken, zowel op juridisch als op commercieel vlak! Samen met andere studenten krijg je de kans om je te focussen op o.a. het ontwikkelen van nieuwe producten, organisatie vraagstukken, concepting, marketing, sales en social media.

Wat biedt REINlab

  • Een stageplek voor verscheidene studierichtingen
  • Een dynamische werkervaringsplek;
  • Een professionele stage, die draait om jouw persoonlijke groei;
  • Jou de kans om zelf input te geven in je stage;
  • Een hele gave werkplek aan het Hereplein in Groningen;
  • Gezellige en gedreven collega’s.

WAT VET!

Echt iets voor jou? Niet twijfelen maar doen! Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar job@rein.nl.

Op zoek naar een meer juridische stage?

Onze grote broer REIN advocaten en adviseurs is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en altijd op zoek naar gemotiveerde studenten. Tot de mogelijkheden behoort zelfs een deelstage bij REIN en REINlab.

ERVARINGEN

Niels: “Ik was op zoek naar een stageplek waar ik de ruimte zou krijgen om te ontdekken wat ik leuk vind. Dat is zeker gelukt. De werkzaamheden die je verricht als stagiair bij het REINlab zijn heel divers. Ook de werksfeer bij REIN advocaten en adviseurs is erg goed: een hecht team met veel ambitie voor uitdagende zaken.”

Esther: “Het REINlab is een leuke stageplek omdat je leert denken als een ondernemer. Je bent namelijk bezig met het opzetten van innovatieve projecten met een juridische maar ook creatieve kant. Daarnaast help je als onderdeel van REIN advocaten en adviseurs met het oplossen van uitdagende juridische vraagstukken.”

Otmar: “REIN advocaten & adviseurs kwam op mij over als modern en toegankelijk. Dat is zeker zo gebleken: er is ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van je interesses en er is altijd wel iemand die even met je wil sparren. Daarnaast is de locatie in Assen en Groningen ideaal omdat ik in Groningen woon en studeer.”