28 jun

Student-stagiairs Rechten gezocht (HBO/WO)

Reinlab|

Is onderdeel van Rein Advocaten & Adviseurs en een expanding startup op het gebied van advocatuur 3.0 met innovatieve diensten en creatieve oplossingen die de advocatuur mogelijk maakt voor iedereen. Oplossingsgericht, betrokken en begrijpelijk; dat is Reinlab!

Reinlab zoekt|
Talentvolle student-stagiairs (m/v) Ondernemingsrecht, Fiscaal Recht en Recht & ICT. Heb je je universitaire rechtenstudie nog niet afgerond maar zit je (bijna) in de masterfase van je studie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Dan is dit DE stage voor jou!

Tijdens je stage maak je kennis met de dagelijkse praktijk binnen een commercieel advocatenkantoor. Het doel is, dat je na de stage een goed beeld hebt van de manier van werken in de commerciële advocatuur. Om dit doel te bereiken werk je tijdens je stage aan concrete opdrachten die je rechtstreeks van onze advocaten zult krijgen. De opdrachten variëren van het beantwoorden van concrete juridische vragen tot het controleren van contracten.  Bij het werken aan concrete opdrachten word je begeleid door de advocaat met wie je aan de opdracht werkt.

Ben jij|

Ondernemend, pragmatisch, commercieel,  gedreven, spontaan, stressbestendig, creatief, enthousiaste persoonlijkheid, per direct beschikbaar voor meerdere dagen (dagdelen) per week?

 

Beschik jij over|

Organisatorisch & managementtalent, helikopterview, Get Shit Done- attitude, actieve en teamgerichte instelling. Dan is Reinlab op zoek naar jou!

 

Wat biedt Reinlab|

–          Een dynamische werkervaringsplek, een langlopende stage (minimaal 5 maanden) of een gave korte stage;

–          Dé kans om je als jurist te ontwikkelen in de startup scene van Groningen;

–          Unieke werkplek in The Big Building te Groningen;

–          Gezellige en gedreven collega’s.

 

WAT VET!

Echt iets voor jou? Klim in de pen en neem meteen contact op met Linda Hofkamp via 0592-345 188 of solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar job@rein.nl.