18 okt

Reinlab Webshop Check

Verkoop jij producten via je eigen webshop, bouw je zelf webshops of wil je jouw webshop(s) verder professionaliseren? Dan is onze gratis Reinlab Webshop Check zeker wat voor jou!

Er zijn veel regels waaraan webshops moeten voldoen en die tot in de puntjes omschrijven hoe de webshop moet worden ingericht. Wanneer je hier niet aan voldoet kan dit grote risico’s met zich meebrengen. Wist je bijvoorbeeld dat wanneer jouw webshop niet voldoet aan de correcte informatieplichten (denk aan het noemen van je identiteit of de bedenktijd), een consument tot 12 maanden lang producten kan terugsturen? Consumenten kunnen dus een jaar lang gebruik maken van jouw spullen zonder er iets voor te betalen!

Zo zijn er nog veel meer regels voor webshops die grote risico’s met zich meebrengen wanneer ze niet opgevolgd worden. Denk bijvoorbeeld aan de regels rondom algemene voorwaarden en privacy.

Wil je weten hoe jouw webshop er juridisch voor staat? Vraag dan onze gratis de Quickscan versie van onze Webshop Check aan. We controleren hierbij of jouw webshop voldoet aan de door ons opgestelde criteria. De resultaten krijg je terug in een overzichtelijk rapport. Na deze scan gaan we samen verder kijken of er aanpassingen nodig zijn en hoe we dat het beste kunnen realiseren.

Interesse? Mail dan de URL van je webshop en je contactgegevens naar info@reinlab.nl!